Wij zijn uitzonderlijk gesloten van maandag 18/02 t.e.m woensdag 20/02

Over ons

Wij zijn Yoran en Yara.
Goede vrienden die beslisten om samen te werken en een zaak op te richten.
Wij hebben elkaar in het jaar 2010 leren kennen bij Patisserie Servaas Van Mullem waar Yoran als vaste patissier werkte en Yara elke zondag als jobstudent kwam helpen.
Yoran studeerde aan Ter Groene Poorte waar hij stage liep bij: DeMaré in Knokke en Jean Yves Wilmot in Mettet en deed daarna ervaring op in verschillende zaken zoals De Broodsmid, The Chocolate Line, restaurant Hertog Jan, Hotel Domaine de Cocagne **** (Fr.), De Baere in Knokke en Choc'atlier in Oostkamp.
Yara behaalde aan Syntra-West een diploma als winkelverantwoordelijke en begon daarna vast te werken bij de Brugse patisserie Chantilly, tot ze de kans kreeg om 2 seizoenen als ontbijt- en lunchverantwoordelijke in Hotel Domaine de Cocagne **** aan de Côte d’Azur te werken. In het tussenseizoen werkte ze in hotel Reylof **** in Gent.
Ondertussen kregen we het idee om samen een zaak te openen. En zo gezegd zo gedaan, eind 2018 zijn we op een prachtige locatie van start gegaan.